Betting Preloader

Winbet регистрация - как се прави профил в букмейкъра?

Има едно едно-единствено нещо, което стои на пътя на човек, който иска да започне със спортните залози, и това е регистрацията (или иначе казано създаването на акаунт). Процес, който може да бъде изключително досаден, още повече, когато към него прибавим и задължителната верификация. Хубавото е, че дори в най-взискателните букмейкъри регистрацията отнема не повече от 5 минути, а стъпките към отварянето на сметка са лесни за изпълнение. 

Един от водещите букмейкъри в България в лицето на Winbet обаче се е погрижил „преградата“ между Вас и спортните залози да падне максимално бързо и лесно. И регистрацията, и верификацията там са максимално опростени и не отнемат твърде много време. В следващите редове ще разясним как точно се осъществяват те.

Процес на регистрация в Winbet 

След като вече сте в сайта на Winbet, горе вдясно на Вашия екран можете да видите бутона за регистрация (нов клиент) – ограден и изписан с бял цвят на фона на червено (ако сте влезли от мобилната версия, то локацията на бутона е на същото място). Щом натиснете върху него, ще ви отведе на друга страница – там, където същинската част с регистрацията започва. Тя е напълно безплатна и отнема само няколко минути.

Ще трябва да попълните/изберете следните полета с Вашата лична информация:

  • Име и Фамилия - използвайте само Вашите имена, защото ако играете с чужда самоличност акаунтът Ви ще бъде блокиран
  • Псевдоним - прякор, който ще използвате в платформата
  • Парола (която след това да бъде повторена от съображения за сигурност)
  • Имейл - използвайте актуален имейл, който използвате редовно
  • Валута - вашата местна валута, която ще бъде използвана при залози и изплащания
  • Телефонен номер - актуален, който използвате
  • ЕГН - подчертаваме отново да използвате своите лични данни, а не нечии други
  • Промоционален код - кодът за бонуса, който искате да използвате при първи депозит.

Към всяко едно от споменатите полета има въпросителен знак. Щом отидете с мишката върху него, ще Ви бъде разяснено всичко за съответното поле (например – има си изисквания за паролата и псевдонима). След като попълните полетата, сте длъжни да потвърдите 3 неща, като кликнете с мишката върху тях – че не сте робот, че имате навършени 18 години, както и че сте съгласен с „Условията за ползване“ (които можеше да прочетете, ако желаете). Последното поле за маркиране - Съгласен съм да получавам бонус предложения, бюлетини и маркетинг оферти от Winbet – не е задължително.

Като приключите с тези стъпки, натискате бутона „Регистрация“. Когато го сторите, ще трябва да активирате своя профил. Моментално ще получите имейл на електронната поща, която сте получили. Той ще съдържа линк за активацията на Вашата регистрация в Winbet, като просто трябва да го отворите, за да валидирате информацията, която вече сте въвели и за да активиране профила си. Всички споменати стъпки за регистрацията и активацията на акаунта са абсолютно същите и ако се регистрирате от мобилната версия на Winbet.

Тогава вече ще имате профил и ще можете да се възползвате от всичко, което предлага Winbet, и ще можете да започнете с първите си залози. И все пак, ще сте лишени от възможността за най-важното – да теглите парите от Вашата сметка, дори и да сте генерирали печалба. Вие ще можете да го сторите, но след като верифицирате акаунта си.

Верификация в Winbet 

Този процес ще отнеме малко повече време от самата регистрация, но е абсолютно задължително и се прави от всеки букмейкър на високо ниво. Целта е изцяло в защита на потребителя, като по този начин се гарантира напълно самоличността на човека с регистриран профил. Колкото и да е досадна тази част, Вие задължително ще трябва да минете през нея и задължително трябва да използвате Вашите лични данни, а не тези на друг човек. Това важи в пълна степен и за платежните средства, които използлвате. 

За верификацията ще трябва да изпратите снимка от личните си документи на букмейкъра. Лична карта, шофьорска книжка, задграничен паспорт – всички те вършат работа (ако е последният вариант, то букмейкърът ще поиска и допълнителни файлове, удостоверяващи постоянния Ви адрес). Документите се снимат от двете страни и снимките трябва да са напълно ясни и цялата информация да е четима.

Ако използвате кредитна/дебитна карта за първия си депозит, ще бъде необходимо да направите снимки от двете страни и на Вашата дебитна карта, с която зареждате профила си. Можете да закриете или скриете трите цифри отзад (така нареченият секретен CVV код), който е много важен за сигурността на картата Ви. Също така може да скриете първите 12 цифри на дебитната карта (по препоръка на самия букмейкър).Важно е да се виждат последните 4 цифри на картата.

Тези файлове трябва да ги изпратите на Winbet през секция "Документи" във Вашия профил. Можете да верифицирате акаунта си и чрез имейл, като пишете "имейл" до следния адрес: support@winbet-bg.com. Като заглавие на писмото напишете "Верификация" и Вашия псевдоним. 

Размерът на снимките трябва да е не повече от 6 МВ, а техният формат да е jpg или png.

След като изпратите документа, трябва да изчакате около 24 часа преди да получите отговор дали сметката Ви е верифицирана. Ако искате процесът да отнеме по-малко време, може да се свържете с оператор в "Чат на Живо", да споделите, че сте изпратили документи и дали всичко е наред с тях. От помощния отдел не могат да Ви верифицират, но заявката Ви ще бъде изпратена за обработка и е възможно по-бързо да получите верифициране на акаунта. 

Защо да си направя регистрация в Winbet? 

Може да имат друг предпочитан букмейкър за игра (например Bet365 или Efbet, или който и да е друг), но това да имате профил в повече платформи за залози не е проблем, а предимство. Възможно е в букмейкър, в който нямате регистрация, да има по-висок коефициент за дадено събитие, а дори е възможно да го има само в сайта, в който нямате сметка. 

Основната причина за регистрация в Winbet обаче е свързана с факта, че това е най-прогресиращият български букмейкър. Разликата с Efbet беше стопена в последните 2 години, като за мнозина това вече е по-добрата платформа - и за спортни залози, и за казино игри. Едно предимство обаче не може да се успори от никого - бонусите в Winbet са най-добрите от тези, които се предлагат от лицензирани букмейкъри в България. 

За да разберете дали този букмейкър е подходящ за вас, прочетете нашето ревю на Winbet, за да откриете предимствата и недостатъците на тази платформа за онлайн залози. 

ВАЖНО: За финал отново отправяме предупреждение към всеки, който иска да има регистрация в Winbet, а и във всеки друг букмейкър. Използвайте само Вашите лични данни и Ваши лични платежни средства (било то дебитна карта, Skrill, Neteller или други). В противен случай рискувате акаунтът Ви да бъде не само лимитиран, но и блокиран, а натрупаните средства да бъдат изгубени.