Betting Preloader

Управление на банката за залози за начинаещи

Едно от най-важните неща за всеки човек, който залага, е да контролира разумно парите, които използва за своите залози. Или иначе казано – управление на банката за игра. Добре изградената стратегия е една от най-големите стъпки към успешното съчетаване на развлечението с начина за печалба на допълнителни финансови средства. Управлението на банката се прави с цел дългосрочна печалба, предпазване от поредица от слаби залози и липса на късмет. С добро менажиране на средствата, с времето тегленията ще станат много повече от депозитите.

Как да изградим успешно банка за онлайн залози? 

Много е важно любителите на залозите да преценяват възможностите си и с каква сума могат да се разделят. В никакъв случай не трябва да се рискува с пари, които не можете да си позволите – в крайна сметка, хазартът е предимно забавление, а не необходимост. След като сте определили сумата, която имате възможност да вложите, следва изграждането на стратегия, която да Ви осигурява печалба в дългосрочен план. Това важи за всеки потребител, без значение дали има намерението да играе често, или по-рядко.

Стратегията за залози можете да си я изберете самите Вие спрямо това, което Ви допада най-много. Можете да определите размер на влог за всеки ден/седмица/месец, към който строго да се придържате, без значение от развитието. Можете да използвате пирамидна схема и постепенно да увеличавате размера на банката си, с което успоредно да става все по-голям и залогът, който правите.

Какъв процент от банката да залагате? 

Например, ако вложите за начало 100 лева и си определите постоянен залог от 10%, залагате по 10 лева. Това не трябва да се променя, дори и да се окажете на загуба. Много честа причина за мащабни поражения е, когато потребителят тръгне да компенсира загубен залог с идеята, че може да си го върне. Тогава той надвишава лимита, който сам си е наложил, и може да се стигне до там, че в рамките само на часове (дори минути) да изиграете всички финансови средства, които сте определили например за цялата седмица. Това, от своя страна, ще наложи още непредвидени депозити, за да продължите да играете и тогава целият план ще бъде един голям провал.

Важно е да се придържате към схемата и да не се поддавате на първичните си желания. Тук трябва да отбележм и обратния вариант. Ако с тези 10% от банката направите голяма печалба и след това вложите цялата печалба в нов залог (при някои това дори се наблюдава неколкократно). Увереността Ви се засилва с всяка следваща печалба и вярвате, че колкото повече заложите, толкова по-голям успех ще имате, като рискувате накрая не само да изгубите всичко спечелено, но и да прибегнете към първия вариант, който споменахме, и дори да тръгнете към „дъното“. Така за една от най-печелившата стратегия можем да определим тази, при която просто отделяте печалбата и играете с нея.

Важно е да не забравяте две неща: Залозите са предимно с развлекателна цел; Рискът е изцяло на Вашата сметка, а не на тази на букмейкъра, който винаги по един или друг начин (чрез един или друг потребител), ще излезе на печелившата страна. Стремете се това да не е на Ваш гръб, а най-сигурният начин е в доброто управление на банката за залози. Именно на това "Букмейкър Гуру" ще обръща сериозно внимание на своите читатели през следващите месеци