Betting Preloader

Празничен СУПЕР бонус от Winbet - 3 депозита, 3 подаръка

  • Публикувано от: Григор Григоров
  • Дата : 28 Април 2021
  • Бонуси

Може би най-добрият букмейкър в последните месеци - Winbet, изненада своите потребители с нов впечатляващ подарък в края на април, който залагащите ще могат да вземат в началото на месец май - точно за Великденските празници. 

Компанията реши да зарадва своите "играчи" с подаръци по случай празниците, като за целта има само едно условие - да сте направили поне един депозит през април! 

Празничната промоция на Winbet 

Какво точно представлява офертата на Winbet? Всеки потребител на услугите на букмейкъра, осъществил поне един успешен депозит през април, ще получи бонус подарък на 1-и май - денят на труда в България. 

Офертата става още по-добра! Всеки потребител, направил 2 успешни депозита през настоящия месец в два различни дни, ще получи подарък и на 2-и май! Ако имате 3 "захранвания на сметката" в 3 различни дни в Winbt, във Вашия Bonus Box ще получите 3 празнични бонуса по случай празниците в началото на месец май. 

Ако все още не сте депозирали през април, имате време да го направите на 28-и, 29-и и 30-и този месец. Необходим е само един депозит в един ден, за да активирате "подаръка", който ще получите на 1-и май.

Откриване на сметка в Winbet 

Промоцията важи както за настоящи, така и за нови потребители на компанията. Ако все още нямате акаунт в букито, то може да направите регистрация в Winbet още днес! Последвайте този линк, за да се регистрирате и депозирате още сега, или първо се запознайте с подробности за Winbet в нашето ревю на платформата за онлайн залози.